Om os

Imaginary building image with ThaiMark logo

spacer

Her kan du læse om Restaurant ThaiMark, der ligger i stueetagen af Hotel Rønne H, i den gamle stationsbygning på havnen i Rønne – på dejlige Bornholm.

Hos ThaiMark tilsmager vi sæsonens friske nordiske råvarer med de østens skønne krydderier, og skaber en unik smag og præsentation af dine gode madoplevelser. Maden er lavet fra bunden af, med kærlighed til både råvarer, bæredygtighed og vores allesammens miljø, og menuen indeholder både kendte og nye Thai såvel som Danske retter.

Du er velkommen til at kontakte os vedrørende specielle arrangementer, hvor vi også er åbne for specielle madønsker og tidspunkter, både i og udenfor de normale åbningstidspunkter. 

Se vores mad i menukortet, åbningstiderne eller kontakt os her, og udforsk hjemmesiden for at lære mere om Restaurant ThaiMark eller feks. vores madanmeldelser

Vi er også på Facebook og Instagram og håber at se dig der. 

Restaurant ThaiMark er et hyggeligt og afslappende spisested, hvor god mad og godt selskab kan nydes. Kom og forkæl dig selv, din familie og venner. Bestil bord nu.

Teamet

  Oh in kitchen about Restaurant ThaiMark  
 

Mit navn er Kruamat Jansuk Rømer, men til dagligt kaldes jeg Oh. Jeg er fra nord Thailand og er uddannet gastronom med speciale som kok.

 
  Jane Jansuk  
 

Jane Jansuk er en dygtig og erfaren tjener med et stort smil og godt humør. 

 
 

Mit team og jeg glæder os til at se jer i restauranten.